340A1222.jpg

Restaurace Ryzlink

Vítejte v Restauraci Ryzlink

Vítejte v Restauraci Ryzlink

Zveme vás na jedinečný gastronomický zážitek, kde se snoubí originální chutě s lokálními surovinami a víny z našeho mikulovského Vinařství Fučík. Všechna jídla připravujeme podle autorských receptů, v nichž hraje hlavní roli sezónnost a čerstvost. Pravidelně obměňujeme menu podle aktuální nabídky přírody a každý měsíc pořádáme tematický kulinářský víkend, který potěší vaše chuťové buňky.

Děti jsou u nás srdečně vítány! Venku je čeká krásné hřiště plné zábavy a uvnitř útulná hernička, kde mohou popustit uzdu své fantazii. U nás si tak užijí nezapomenutelný den jak dospělí, tak ti nejmenší.

Pro větší skupiny doporučujeme rezervaci předem, abychom vám mohli zajistit ten nejlepší zážitek. Přijďte ochutnat harmonii chutí a vín z Mikulova, která vás okouzlí. Těšíme se na vaši návštěvu!

Lednové víkendové speciality

Lednové víkendové speciality

Zabijačkový víkend

Vychutnejte si zabijačkový víkend od 17. do 19. 1. 2025

Můžete se těšit na tyto chody:

  • Tatar z vepřové tlačenky, nakládaná zelenina, dijonská hořčice, nakládané hořčičné semínko, petrželka, opečený kváskový chléb. 185 CZK

  • Krémová uzená polévka, škvarkovo slaninová drobenka, paprikový olej. 125 Kč

 

  • Pečená jitrnice a jelito, slaninové kysané zelí, omáčka z výpeku, brambora pečená v alobalu, smažené zelí. 275 Kč

 

  • Konfitovaný vepřový bůček, redukce z piva a medu, bramborová pěna, pražená pohanka, cibulový prach. 315 Kč

 

  • Hroznový sorbet se zlatou vínovicí, ořechová drobenka s morkem, jablko Granny Smith. 145 Kč

 

Únorové víkendové speciality

Únorové víkendové speciality

Valentýnský víkend

Užijte si romantické Valentýnské menu od 14. do 16. 2. 2025. 

Nechte se unést láskou na talíři a těšte se na tyto výjimečné chody. 

  • PŘEDKRM: Lososový gravlax, řasa nori, avokádové pyré, brioška,185 Kč
  • POLÉVKA: Dýňový krém, zázvor, chilli, granátové jablko, 125 Kč
  • HLAVNÍ  CHOD: Filet z candáta na oříškovém másle, bramborový tarte tatin, citronová omáčka, kaviár, 395 Kč
  • HLAVNÍ  CHOD: Filet Mignon, topinamburové pyré, tymiánová omáčka, karamelizovaná karotka   595 Kč
  • DEZERT: Mille feuille z bílé čokolády, gel z červených růží   145 Kč

Snoubení vína a jídla

Jídelní lístek

Základem každého z pokrmů v naší restauraci jsou čerstvé lokální suroviny podle aktuální sezóny.

K vínu doporučujeme  i naše „moravské“ tapas, které si buď vyrábíme sami nebo nám je dodávají místní dodavatelé. Dobrou chuť! 

Jídelní lístek

Vinný lístek

Poznejte naše vína tam, kde byla zrozena. Rádi Vám s  výběrem vína poradíme. V naší Restauraci Ryzlink máte možnost ochutnat i vína Vinařství Fučík, které jinde nedostanete.  

Vinný lístek
Naše vína
Informace o cookies

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení