Lednové víkendové speciality
Zabijačkový víkendVychutnejte si zabijačkový víkend od 17. do 19. 1. 2025
Můžete se těšit na tyto chody:
- Tatar z vepřové tlačenky, nakládaná zelenina, dijonská hořčice, nakládané hořčičné semínko, petrželka, opečený kváskový chléb. 185 CZK
- Krémová uzená polévka, škvarkovo slaninová drobenka, paprikový olej. 125 Kč
- Pečená jitrnice a jelito, slaninové kysané zelí, omáčka z výpeku, brambora pečená v alobalu, smažené zelí. 275 Kč
- Konfitovaný vepřový bůček, redukce z piva a medu, bramborová pěna, pražená pohanka, cibulový prach. 315 Kč
- Hroznový sorbet se zlatou vínovicí, ořechová drobenka s morkem, jablko Granny Smith. 145 Kč
Únorové víkendové speciality
Valentýnský víkendUžijte si romantické Valentýnské menu od 14. do 16. 2. 2025.
Nechte se unést láskou na talíři a těšte se na tyto výjimečné chody.
- PŘEDKRM: Lososový gravlax, řasa nori, avokádové pyré, brioška,185 Kč
- POLÉVKA: Dýňový krém, zázvor, chilli, granátové jablko, 125 Kč
- HLAVNÍ CHOD: Filet z candáta na oříškovém másle, bramborový tarte tatin, citronová omáčka, kaviár, 395 Kč
- HLAVNÍ CHOD: Filet Mignon, topinamburové pyré, tymiánová omáčka, karamelizovaná karotka 595 Kč
- DEZERT: Mille feuille z bílé čokolády, gel z červených růží 145 Kč
Snoubení vína a jídla
Jídelní lístek
Základem každého z pokrmů v naší restauraci jsou čerstvé lokální suroviny podle aktuální sezóny.
K vínu doporučujeme i naše „moravské“ tapas, které si buď vyrábíme sami nebo nám je dodávají místní dodavatelé. Dobrou chuť!
Vinný lístek
Poznejte naše vína tam, kde byla zrozena. Rádi Vám s výběrem vína poradíme. V naší Restauraci Ryzlink máte možnost ochutnat i vína Vinařství Fučík, které jinde nedostanete.