Fucik nahledy vsechny - 098.jpg

Nabídka práce

Brigádník / Brigádnice – Číšník / Barman do Restaurace Ryzlink

Baví vás práce s lidmi, dobré jídlo a víno? Hledáte brigádu v krásném prostředí Mikulova, kde můžete nasbírat zkušenosti a být součástí sehraného týmu? Přidejte se k nám do Restaurace Ryzlink!

Co vás čeká:

  • Obsluha hostů v restauraci a na letní terase
  • Servis pokrmů a nápojů, prezentace vín z Vinařství Fučík
  • Práce za barem – příprava kávy, nápojů a jednoduchých drinků
  • Udržování profesionální a přátelské atmosféry

Koho hledáme:

  • Usměvavého a komunikativního člověka
  • Zkušenosti z gastronomie jsou výhodou, ale ne podmínkou – rádi zaučíme
  • Spolehlivost, samostatnost a týmového ducha

Co nabízíme:

  • Brigádní mzda dle zkušeností a výkonu
  • Férové a lidské jednání
  • Možnost ubytování v případě potřeby
  • Práci v krásném prostředí pod Svatým kopečkem
  • Zkušenosti v restauraci čtyřhvězdičkového hotelu
  • Možnost dlouhodobé spolupráce i přechodu na HPP

Nástup:

Možný ihned nebo dle domluvy (ideálně od 1. 5. 2025)

Zaujala vás nabídka?
Pošlete nám pár řádků o sobě (nebo životopis) na: manager@hotelryzlink.cz

Těšíme se na společnou sezónu u vína a krásného servisu!

 

Brigádník / Brigádnice – Kuchař(ka) do Restaurace Ryzlink

Hledáme šikovného kuchaře nebo kuchařku na brigádu do našeho kuchařského týmu! Pokud milujete lokální a sezónní suroviny, máte vztah k vínu a vaření vás opravdu baví, ozvěte se nám – v naší kuchyni bude vaše kreativita vítána!

Co vás u nás čeká:

  • Pomoc při přípravě pokrmů podle našich receptur
  • Spolupráce na přípravě pokrmů během provozu
  • Možnost zapojení se do párování jídel s víny z Vinařství Fučík
  • Zkušený a přátelský tým, který vás zaučí

Koho hledáme:

  • Nadšeného kuchaře nebo kuchařku s chutí pracovat
  • Samostatného, ale týmového člověka
  • Praxe z gastro provozu je výhodou, ale ne podmínkou – důležitá je chuť se učit!

Co nabízíme:

  • Brigádní odměna dle dohody a zkušeností
  • Práci v moderní kuchyni s krásným výhledem na Svatý kopeček
  • Možnost získat zkušenosti v prestižní hotelové restauraci
  • Přátelské prostředí a vstřícný kolektiv
  • Možnost dlouhodobé spolupráce i přechodu na HPP

Nástup:

Možný ihned nebo dle domluvy (ideálně od 1. 5. 2025)

Zaujala vás nabídka?
Pošlete nám svůj životopis nebo krátké info o sobě (klidně i bez CV) na: manager@hotelryzlink.cz

Těšíme se na vás v kuchyni pod Svatým kopečkem!

 

Naše vína
Informace o cookies

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení