
Nabídka práce
Brigádník / Brigádnice – Číšník / Barman do Restaurace Ryzlink
Baví vás práce s lidmi, dobré jídlo a víno? Hledáte brigádu v krásném prostředí Mikulova, kde můžete nasbírat zkušenosti a být součástí sehraného týmu? Přidejte se k nám do Restaurace Ryzlink!
Co vás čeká:
- Obsluha hostů v restauraci a na letní terase
- Servis pokrmů a nápojů, prezentace vín z Vinařství Fučík
- Práce za barem – příprava kávy, nápojů a jednoduchých drinků
- Udržování profesionální a přátelské atmosféry
Koho hledáme:
- Usměvavého a komunikativního člověka
- Zkušenosti z gastronomie jsou výhodou, ale ne podmínkou – rádi zaučíme
- Spolehlivost, samostatnost a týmového ducha
Co nabízíme:
- Brigádní mzda dle zkušeností a výkonu
- Férové a lidské jednání
- Možnost ubytování v případě potřeby
- Práci v krásném prostředí pod Svatým kopečkem
- Zkušenosti v restauraci čtyřhvězdičkového hotelu
- Možnost dlouhodobé spolupráce i přechodu na HPP
Nástup:
Možný ihned nebo dle domluvy (ideálně od 1. 5. 2025)
Zaujala vás nabídka?
Pošlete nám pár řádků o sobě (nebo životopis) na: manager@hotelryzlink.cz
Těšíme se na společnou sezónu u vína a krásného servisu!
Brigádník / Brigádnice – Kuchař(ka) do Restaurace Ryzlink
Hledáme šikovného kuchaře nebo kuchařku na brigádu do našeho kuchařského týmu! Pokud milujete lokální a sezónní suroviny, máte vztah k vínu a vaření vás opravdu baví, ozvěte se nám – v naší kuchyni bude vaše kreativita vítána!
Co vás u nás čeká:
- Pomoc při přípravě pokrmů podle našich receptur
- Spolupráce na přípravě pokrmů během provozu
- Možnost zapojení se do párování jídel s víny z Vinařství Fučík
- Zkušený a přátelský tým, který vás zaučí
Koho hledáme:
- Nadšeného kuchaře nebo kuchařku s chutí pracovat
- Samostatného, ale týmového člověka
- Praxe z gastro provozu je výhodou, ale ne podmínkou – důležitá je chuť se učit!
Co nabízíme:
- Brigádní odměna dle dohody a zkušeností
- Práci v moderní kuchyni s krásným výhledem na Svatý kopeček
- Možnost získat zkušenosti v prestižní hotelové restauraci
- Přátelské prostředí a vstřícný kolektiv
- Možnost dlouhodobé spolupráce i přechodu na HPP
Nástup:
Možný ihned nebo dle domluvy (ideálně od 1. 5. 2025)
Zaujala vás nabídka?
Pošlete nám svůj životopis nebo krátké info o sobě (klidně i bez CV) na: manager@hotelryzlink.cz
Těšíme se na vás v kuchyni pod Svatým kopečkem!