
Restaurace Ryzlink

Vítejte v Restauraci Ryzlink
Velikonoční prázdniny Středa - Pondelí
12.00 - 22.00
Velikonoční speciality
VELIKONOCE 2025Objevte jedinečné velikonoční menu, které spojuje tradiční sváteční chutě s moderní kuchařskou kreativitou. Dopřejte si nezapomenutelný gastronomický zážitek plný jarní svěžesti a vůní, které k Velikonocům neodmyslitelně patří.
Od 17.04. - 21.04.2025.
PŘEDKRM: Nakládaný kozí sýr, medová cibulka, opečený žitný chléb 195 Kč
- POLÉVKA: Polévka z medvědího česneku, zastřené vejce, bramborová sláma 125 Kč
- HLAVNÍ CHOD: Baby kuřátko s bylinkovou nádivkou, petrželová bramborová kaše 335 Kč
HLAVNÍ CHOD: Telecí svíčková, mrkvové pyré, divoká brokolice, vinná redukce 525 Kč
DEZERT: Císařský trhanec, domácí marmeláda, šlehačka, mandle 155 Kč

NOVINKA: SUSHI na Ryzlinku v Mikulově!
Sushi sobotyZažijte jedinečný gastronomický zážitek. Sushi soboty jsou tady – vezměte přátele, rodinu a vychutnejte si dokonalou harmonii chutí v jedinečné atmosféře Pálavy.
Nejbližší termíny:
- 26.4.2026 - sushi sobota
Vynikající sushi od naší sushi mistryně Kamily.
Přijďte ochutnat a sledujte nové termíny.
Snoubení vína a jídla
Jídelní lístek
Základem každého z pokrmů v naší restauraci jsou čerstvé lokální suroviny podle aktuální sezóny.
K vínu doporučujeme i naše „moravské“ tapas, které si buď vyrábíme sami nebo nám je dodávají místní dodavatelé. Dobrou chuť!

Vinný lístek
Poznejte naše vína tam, kde byla zrozena. Rádi Vám s výběrem vína poradíme. V naší Restauraci Ryzlink máte možnost ochutnat i vína Vinařství Fučík, které jinde nedostanete.
